Hovedside | Aktiviteter | Lenker | Kart | Om oss | Turorientering | Arkiv

O-løp i Danmark

Gode plasseringer for våre tre løpere som deltok i Skawdysten 9. og 10. juli

Line Marie Østerhus, Aleksander Østerhus og Knut Skjæveland var OK SØRs eneste representanter på årets Skawdysten i Skagen ,

Av andre løpere fra regionen støtte vi på en stor gjeng fra Oddersjaa , noen fra KOK og noen fra Birkenes.

Løpet gikk i typisk Skagen – terreng, med blanding av skog med noe varierende løpbarhet og åpne klitter / sanddyner.

Line Marie hadde en tøff oppgave i D 16, men løyper over 4 km hver dag. Hun klare seg bra, og var spesielt fornøyd med 5. plass søndag.

Aleksander løp jevnt bra  i H11 Ny, og ble no 9 begge dager. Knut S er veteran i H65. Det ble 16 plass lørdag etter noe bommimg, mens søndagen ble bedre med 2plass , bare 7 sek. etter vinneren.

Det var ca 750 deltakere hver dag, og Skagen-været  viste seg fra en fin side under begge dagers løp.