Hovedside | Aktiviteter | Lenker | Kart | Om oss | Turorientering | Arkiv
  

Sørtrimmen 2022

Sørtrimmen 2022 er i salg, alle postene er satt ut.

Sørtrimmen 2022

Pakken inneholder 6 kart.

I pakken ligger kort for notering av koder. Husk å ta med penn eller blyant for å notere kodene. De registreres ved pålogging på www.turorientering.no  tidligst 1. februar 2022 eller, om du vil kan kortet sendes OK Sør innen 1. november 2022. Postene henger ute til 30. september 2022.

For sesongen 2022 vil dere trenge en «konvoluttkode» for digital tilgang til turen og å registrere poster på nett. Dere som kjøpte Sørtrimmen 2022 tidlig vil finne at kodekortet mangler. Send mail til karjac55@gmail.com og oppgi hvor og når pakken ble kjøpt så vil dere få tilsendt koden.

I fjor begynte vi med QR-skanning av kodene. Du vil også finne QR-koder på årets poster.  Fra 2022 vil NOF gå over på ny teknisk plattform for turorientering. Det medfører at postene må oppdateres med nye QR-koder, noe vi vil gjøre så snart det er teknisk og praktisk mulig.  Dere som finner at QR-koden ikke virker må notere bokstav/tallkoden og registrere den på www.turorientering.no etter 1. februar.

En ny versjon av app’en vil være klar på Google Play og App Store fra 25. januar 2022. Hold deg oppdatert ved å følge med på www.turorientering.no . Det vil dermed ikke være mulig å skanne kodene før i slutten av januar

Postene er i år fordelt på flere turer på 6 kart; Strømsheia (5 poster), Frikstad (10 poster), Drangsholt (turkart -15 poster), Nygård (10 poster), Lømslandsheia (15 poster) og Haumyrheia (5 poster).

Tilbake

I footer.php